Στο 16ο επεισόδιο της εκπομπής «Balla με τον Μάλε» η συζήτηση κατέληξε σε κάποια στιγμή στον ίδιο τον Μαλέκο και τα επιτεύγματα του.
«Δαμέ τόσα χρόνια έπιασα τρία Κύπελλα και ένα πρωτάθλημα με την Ομόνοια και δύο πρωταθλήματα με το ΑΠΟΕΛ» είπε χαρακτηριστικά.
Μόνο αυτούς τους τίτλους έπιασε ο κατά πολλούς καλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε η Κύπρος;
«Ναι. Έπιασε ο φίλος μου ο Δημήτρης Ιωάννου πέντε με την Ανόρθωση και άλλα με τον Απόλλωνα και έχει δέκα όπως και κάποιοι άλλοι».
Μειώνει την καριέρα σου όλο αυτό;
«Βέβαια την μειώνει. Πως να μην την μειώσει; Από τότε που βγήκαν τα βραβεία του πρωταθλήματος βγήκα εφτά συνεχόμενες φορές καλύτερος Κύπριος».
Είχες «εύνοια». Στην Ευρώπη λέμε ότι αυτός που παίρνει την χρυσή μπάλα πρέπει να πάρει τίτλους. Έπρεπε να παίρνει το βραβείο παίκτης της Ανόρθωσης κάποιες χρονιές και όχι εσύ: «Αν είχα και εύνοια γιατί έβγαινα ο καλύτερος παίκτης να σταματήσω να ασχολούμαι με τον ποδόσφαιρο. Να σου απαντήσω αν είχα εύνοια. Άρχισα το ποδόσφαιρο το 1989-1990, τότε άρχισε και εσύ και ήσουν ο καλύτερος δημοσιογράφος και με γνώρισες και ήρθαμε πιο κοντά το 2017, αυτό δεν είναι υπέρ μου. Για να καταλάβεις τι γίνεται».