Για την κριτική που δέχεται όταν κρίνει τον προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ μίλησε ο Κώστας Μαλέκος στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε» και στάθηκε στην εξαιρετική διαχείριση του Νορβηγού προπονητή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
«Αν ο Μαλέκος δικαιούται να μιλά για το ποδόσφαιρο είναι γιατί τον καιρό που εσύ σπούδαζες και διασκέδαζες και ήσουν στην κερκίδα και έβριζες έκανε 22 προετοιμασίες και όχι την προετοιμασία που κάνουν τώρα, μια γαουροπροετοιμασία. Έχουμε τις εμπειρίες να κρίνουμε οποιονδήποτε» είπε αρχικά.
Το ΄έγραψαν και συνάδεελφοι ΄ότι Ομόνοια νίκησε τον Απόλλωνα και λόγω της καλής διαχείρισης του προπονητή: «Είπα Δόξα σοι ο Θεός. Μου αρέσει να μιλώ σωστά. Έβαλε επιτέλους τον Τζιωνή. Στην φάση που ο Λοίζου βγήκε μόνος είδες πως πάει η μπάλα σε αυτόν; Έκανε εκείνη την εξαιρετική κίνηση ο Τζιωνής».
Ήταν η μόνη σωστή κίνηση ότι έβαλε τον Τζιωνή; «Όχι βέβαια. Είναι γιατί ήρθε και η νίκη. Η διαχείριση που έκανε είναι πολύ καλύτερη από προηγούμενα παιχνίδια. Του βγήκε που το έβαλε και γκολ ο Τσέποβιτς ο οποίος δεχόταν έντονη κριτική».