Διαφώνησε με την δηλώσεις Κώστα Χριστοδούλου Καραβίδα για τους ξένους επενδυτές στο ποδόσφαιρο μας ο Κώστας Μαλέκος μιλώντας στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε».
«Ο φίλος μου ο Καραβίδας βγήκε και μίλησε και έμεινα έκπληκτος όταν τον άκουσα. Μίλησε για επενδυτές που ήρθαν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Καραβίδας και όλοι οι παράγοντες επί εποχής του που οι περισσότεροι είναι και τώρα όπως ο Πρόδρομος, ο Κίρζης, ακόμα και ο Πουλλαίδης και άλλοι, έχουν ασελγήσει στον Κύπριο ποδοσφαιριστή» είπε αρχικά ο Μαλέκος.
Πως το εννοείς αυτό; Γιατί θα έχεις αντίλογο. Ο Πρόδρομος και ο Κίρζης ασέλγησαν στον Κύπριο ποδοσφαιριστή; «Ο Καραβίδας μιλά για εκατομμύρια από τους Ρώσους. Αυτός από που έβγαλε τα εκατομμύρια;».
Έβγαλε εκατομμύρια ο Καραβίδας; «Έννεν παττισμένος. Δεν τα έβγαλε από τους Ρώσους αλλά από τους Πορτογάλους, τους Ισπανούς και άλλους διαλύοντας τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Όταν λες ότι έχουμε πρόβλημα με τους επενδυτές σημαίνει έχεις πρόβλημα στο μυαλό. Παίρνω παράδειγμα τον Άρη. Αν έρθει σωστός επενδυτής πρέπει να φακκούμε κουτρουμπέλες».