Στη σημασία της νίκης στάθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή, που αναφέρθηκε επίσης στη διαφορά της εικόνας της ομάδας του σε κάθε ημίχρονο.
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ευτυχώς πήραμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, όμως μας στοίχισαν πολύ οι αναγκαστικές αλλαγές και φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
Βλέπουμε πλέον τον αγώνα με τον Άρη. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για όλες τις ομάδες. Παρότι δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά τη χρονιά, βλέπουμε πώς αλλάζουν τα δεδομένα με δύο νίκες ή δύο ήττες. Ο στόχος είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είναι σαν τελικός, πρέπει να πάμε να κερδίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, στις δύσκολες στιγμές μας βοήθησε πάρα πολύ», είπε αρχικά.
«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές μας στοίχισαν στο δεύτερο ημίχρονο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο βελτιωμένοι. πρέπει να… χτίσουμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο παρά στο πρώτο», πρόσθεσε.
Για τους τραυματίες, δήλωσε πως «εύχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό. Κάθε αγωνιστική έχουμε προβλήματα».
Καταλήγοντας, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως «δεν είμαι απ’ αυτούς που φοβούνται να πουν ότι πάμε για πρωτάθλημα, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε κάπως μακριά. Γι’ αυτό βλέπουμε μόνο τον επόμενο αγώνα».