Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Απόλλωνα, αλλά και για κάποια στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα του, δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα που έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Παλέψαμε, δείξαμε καλά στοιχεία. Σε κάποιους τομείς μπορούμε να πάμε καλύτερα. Αμυνθήκαμε πολύ καλά στην περιοχή, πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ, ο Τσέποβιτς ήταν στο κατάλληλο σημείο. Θέλαμε όλοι να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα για την ομάδα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση και πρόσθεσε:
«Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη. Το ότι καταφέραμε να σκοράρουμε και να αμυνθούμε αποτελεσματικά, είναι στοιχεία που δείχνουν ποιότητα. Στα προηγούμενα παιχνίδια μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα κάποια πράγματα. Είχαμε πέντε παίκτες καινούριους, επέστρεψαν ποδοσφαιριστές, ήταν διαφορετική ομάδα αφού είχαμε περισσότερες επιλογές. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή τη νίκη».
Για την παρουσία στην Ευρώπη και τον αγώνα με τη Βασιλεία, υπογράμμισε: «Είναι ένας ισοδύναμος όμιλος. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε κάτι από την Καραμπάχ στην έδρα μας, ήταν λίγο καλύτερη. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια. Δεν παίζουμε μόνο για τη συμμετοχή, είμαστε η Ομόνοια. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία. Δεν μπορώ να πω αν είναι λίγες οι πιθανότητές μας. Έχουμε μπροστά μας τη Βασιλεία. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην Ευρώπη, το χρειαζόμαστε ως σύλλογος. Στον μακρύ δρόμο, θα είμαστε κερδισμένοι και θα βγούμε καλύτεροι απ’ αυτή τη διαδικασία. Σίγουρα θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, πρέπει να βρούμε ισορροπία. Το πρωτάθλημα όμως είναι η προτεραιότητά μας. Είχαμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, τώρα είμαστε στο δρόμο να βγούμε έξω απ’ αυτό και να αποκτήσουμε σταθερότητα. Όλα αυτά είναι μια φυσιολογική ποδοσφαιρική ζωή».