Η νέα αρχή, την οποία επαγγέλλονται και προσδοκούν στον Αρχάγγελο, εξαρτάται βασικά από την έκβαση του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.
«Αν δεν νικήσουμε την Δευτέρα, τότε τι να προσδοκούμε στη συνέχεια; Τίποτε», είναι τα λόγια ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ που περιμένουν με τη σειρά τους να βγάλει αντίδραση η ομάδα στο αμέσως επόμενης της τεστ.
Η…αφετηρία λοιπόν για μία καλύτερη διαδρομή είναι το αποτέλεσμα της Δευτέρας. Αν τα καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές να πανηγυρίσουν τη 2η νίκη, τότε θα πάνε με αξιώσεις στο Τσίρειο εν όψει του αμέσως επόμενου αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.
Τα πάντα λοιπόν, περιστρέφονται γύρω από το επόμενο αποτέλεσμα και αυτός είναι ο λόγος που υποχρεώνει την προπονητική ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να βρει τον τρόπο για να πετύχει την ουσία η ομάδα.
Την Παρασκευή, η προπόνηση ήταν και πάλι πρωινή, ενώ Σάββατο και Κυριακή το ραντεβού στο προπονητικό κέντρο, είναι απογευματινό με τα αγωνιστικά δεδομένα να είναι τα ίδια.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές μέσα, πλην των Μάγκλιτσα και Βινίσιους  για διαφορετικούς λόγους. Ο Κροάτης επειδή ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα για να ανακτήσει τις φυσικές δυνάμεις που του λείπουν και ενδεχομένως με τον Άρη στο Τσίρειο να είναι στην αποστολή.
Ο Βινίσιους θα χρειαστεί άλλες δύο βδομάδες για να μπει φουλ με την ομάδα και μάλλον μετά την επόμενη διακοπή θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή.