Με τον Λάφερτι να ταλαιπωρείται από ίωση και τον Ρουσιά να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο, το μυαλό των περισσοτέρων, εύλογα, θα στρέφεται στον Νίκα Κατσαράβα.
Αποτελεί, ιεραρχικά, τουλάχιστον επί του παρόντος, την τρίτη λύση στη θέση του σέντερ φορ. Ωστόσο, μόνο σίγουρο δεν είναι το ότι ο Γεωργιανός επιθετικός θα πάρει φανέλα βασικού στο Τσίρειο, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Εξάλλου, φάνηκε ότι μέχρι τώρα δεν υπολογίζεται πολύ από τον προπονητή του.
Εάν ο Τιμούρ Κετσπάγια καταλήξει οριστικά στο σύστημα 3-5-2, τότε «παίζει» αρκετά το σενάριο να καλύψουν τις δύο θέσεις της επίθεσης οι Χριστοδουλόπουλος και Ουάρντα. Ο Λάφερτι, ακόμη κι αν προλάβει, δύσκολα θα πάρει θέση στην ενδεκάδα, ενώ αυτό ισχύει και για τον Ρουσιά, από τη στιγμή που απέχει απ’ τις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες. Επίσης, εάν ο Γεωργιανός επιλέξει αυτόν τον σχηματισμό, τότε πλην απροόπτου τη θέση στο δεξί άκρο θα καλύψει ο Καλτσάς, αφού ο Αμπαρτζουμιάν ανέβασε μεν ρυθμούς αλλά ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ακόμη κι αν μπει στην αποστολή.
Όλα τα παραπάνω, επαναλαμβάνουμε, σε περίπτωση που ο Κετσπάγια επιλέξει το σχήμα 3-5-2. Όλα αλλάζουν, εφόσον η τελική του επιλογή αποτελέσει το 4-3-3. Σ’ αυτή την περίπτωση, τότε θα… μιλάμε σε μία εντελώς διαφορετική βάση πραγμάτων!

Ανδρέας Βεντούρης