Μετά την ήττα της Τρίτης στη Βιτόρια από την Μπασκόνια (81-79), ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει αύριο (15/10, 22:00) τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη Euroleague.
Με δηλώσεις του ο προπονητής των Ισπανών, Πάμπλο Λάσο, στάθηκε στην παρουσία των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «πράσινοι» είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ενώ θα μπορούσαν να είχαν νικήσει τόσο τη Μονακό όσο και την Μπασκόνια.
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο τεστ. Ο Παναθηναϊκός έχει μεν αλλάξει κάποιους παίκτες όμως ο Νέντοβιτς και ο Παπαπέτρου παραμένουν σημεία αναφοράς. Έχουν νέους Αμερικανούς, παίκτες πολύ αθλητικούς και ικανούς που έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Μονακό και τη Βιτόρια. Θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει αυτά τα δυο παιχνίδια και να είχαν χάσει το εντός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα, υπάρχει ισορροπία και ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρεάλ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι στον Άνταμ Χάνγκα, νομίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Ζούμε δέκα πολύ έντονες ημέρες, από τους εκτός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό και Βαλένθια, τη “διαβολοβδομάδα” στην Ευρωλίγκα και το ματς στην έδρα της Μπρεογκάν που έπεται. Μέχρι στιγμής έχουμε δυο νίκες και μια ήττα. Είχαμε καλές στιγμές στο ματς με τον Ολυμπιακό, όμως χάσαμε».