Από τη στιγμή που ο Κάιλ Λάφερτι, δίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, τότε ο Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να αρχίσει να σκέφτεται στο πως θα καλύψει το κενό, με ενδεχόμενη απουσία του Βορειοιρλανδού. Μπορεί να μην έδειξε ακόμη ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει ουσιαστικά τη βαρωσιώτικη ομάδα με τα γκολ του, καθώς… ψάχνει το πρώτο του στο φετινό μαραθώνιο, όμως δεν παύει να είναι μία βασική απουσία για το γεωργιανό προπονητή και δη σε ντέρμπι.
Τις περισσότερες πιθανότητες να τον αντικαταστήσουν, συγκεντρώνουν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ονησίφορος Ρουσιάς. Ο κύπριος φορ συνήθως αποτελούσε τον αντικαταστάτη του Λάφερτι στα παιχνίδια, ενώ για τον Ελλαδίτη είναι μία αρκετά γνώριμη θέση ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και στην Ανόρθωση ως φορ, σε μερικούς αγώνες (π.χ. Γάνδη).
Στην προπόνηση της Παρασκευής θα υπάρχει καλύτερη εικόνα για την αγωνιστική ετοιμότητα του Λάφερτι, ενώ και ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται να ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Ο Αντωνιάδης και ο Αμπαρτζουμιάν, είναι δύο ποδοσφαιριστές που διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα.

Κύπρος Εγγλέζος