Σε μια ομάδα πάντα τα νέα αποκτήματα τραβάνε τα βλεμματα, ειδικά από τους οπαδούς της. Έτσι και στην ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό με τις 8 από τις 11 καλοκαιρινές μετεγγραφές να αγωνίζονται ήδη με την ομάδα.

Οι υπόλοιπες τρεις, ο ένας, ο Μανέ έχει δοθεί δανεικός στον Ερμή, οπόταν με την νέα χρονιά, ίσως τον δούμε με την γαλαζοκίτρινη φανέλα. Οι άλλοι δύο είναι ο Καποβερντίνος τερματοφύλακας, Έβορα και ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Ντάβερβελντ. Ο πρώτος έχοντας μπροστά του, τους Κεραυνό και Βοζίνια, φαντάζει αρκετά δύσκολο να τον δούμε, από την στιγμή που οι άλλοι δύο είναι καλά, να αγωνίζεται. Βρίσκεται σε ένα άχαρο ρόλο στην ουσία, αλλά θα πρέπει να κάνει την υπομονή, για να του δοθεί η ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα ο νεαρός Ολλανδός έχει αποκτηθεί ως επένδυση για την ομάδα. Αποτελεί την τέταρτη επιλογή στα στόπερ της ομάδας, και ξέροντας τον Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα διστάσει να τον ρίξει στην μάχη αν ο προπονητής της ομάδας θεωρήσει πως είναι έτοιμος.

Αγωνιστικά η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπυ με την Ανόρθωση, με τον Κεραυνό να είναι εκτός πλάνων του προπονητή του. Από σήμερα επιστρέφουν και οι διεθνείς στην ομάδα. Πιο έτοιμος ακόμη θα είναι ο Μηνάς Αντώνιου και μάλλον θα είναι στην αποστολή.

Αριστείδου Μιχαήλ