Συνεχόμενα ντέρμπι έχει η Ανόρθωση στο πρόγραμμα μετά τη διακοπή και φτάνει σ’ αυτά με άλλο αέρα μετά τη νίκη, και μάλιστα με ανατροπή, επί του ΑΠΟΕΛ.

Η τριάδα που ακολουθεί είναι εξίσου απαιτητική, κόντρα σε ΑΕΛ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Ομόνοια (εκτός) κι εκεί η «Κυρία» θα χρειαστεί γκολ και από τους επιθετικούς της. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει βρει γκολ από τους επιθετικούς της ως τώρα στο πρωτάθλημα και το φίδι βγάζουν από την τρύπα οι υπόλοιποι παίκτες, ωστόσο για να παίρνει πιο εύκολα αποτελέσματα χρειάζεται γκολ από τους… καθ’ ύλην αρμόδιους.

Μέχρι τώρα έχουν σκοράρει παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και στα φτερά: ο Αρτυματάς (μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ) είναι πρώτος σκόρερ με τρία γκολ, ενώ από ένα γκολ έχουν πετύχει Ουάρντα, Χριστοδουλόπουλος και Καλτσάς.

Είναι προφανές πως η Ανόρθωση χρειάζεται γκολ από τον Λάφερτι που δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη, ενώ περιμένει και τον Κατσαράβα που ήταν ανέτοιμος (έχει μόνο μια ολιγόλεπτη συμμετοχή με τον Εθνικό Άχνας), ενώ περισσότερες ευκαιρίες περιμένει και ο Ρουσσιάς.

Ειρήνη Σπυροπούλου