Η επίσημη καταγγελία της Σίτι για οπαδό της Λίβερπουλ που έφτυσε προς τους ανθρώπους του πάγκου την ώρα του αγώνα στο Άνφιλντ κινητοποίησε τους κόκκινους, που “τρέχουν” να τον εντοπίσουν για να τον αφήσουν διά βίου εκτός των αγώνων τους.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αποζημίωσαν και με το παραπάνω το ποδοσφαιρικό κοινό που πήγε στο γήπεδο την Κυριακή για να δει τη μεταξύ τους αναμέτρηση ή όσους στήθηκαν σε μία τηλεόραση για να απολαύσουν την κόντρα των ομάδων που κατέκτησαν την Premier League την τελευταία τετραετία.

Παρόλα αυτά, μετά από τα υπέροχα γκολ των Μανέ, Φόντεν, Σαλάχ και Ντε Μπρόινε υπήρχε και μία μουτζούρα σε όλο αυτό το κομψοτέχνημα που στήθηκε στο Άνφιλντ και την οποία αποκάλυψε η Μάντσεστερ Σίτι, με τους διοικούντες τον σύλλογο να καταγγέλουν επίσημα πως κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ένας φαν των ρεντς έφτυσε προς τους ανθρώπους του πάγκου τους.

Τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως οι πολίτες είχαν και video από το περιστατικό και το παρέδωσαν στις αρχές, με την Λίβερπουλ από την πλευρά της να κινητοποιείται άμεσα, ανοίγοντας φάκελο για την υπόθεση και διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους πως είναι αποφασισμένοι να αποβάλλουν για πάντα από το Άνφιλντ τον οπαδό που θα βρεθεί ένοχος για το παραπάνω παράπτωμα.

“Μετά από καταγγελία για σοβαρό φερόμενο περιστατικό στην εξέδρα του Άνφιλντ που βρίσκεται κοντά στον πάγκο των φιλοξενουμένων, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Σίτι, διεξάγουμε πλήρη έρευνα, συνεργαζόμενοι με όλα τα σχετικά μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Μάντσεστερ Σίτι, συλλέγοντας στοιχεία από άτομα που είδαν το περιστατικό και αναλύοντας επίσης όλα τα διαθέσιμα βίντεο.

Τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα είναι ουσιαστικά και, εάν ζητηθούν, θα παραδοθούν στην Αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ, δεδομένου του ενδεχόμενου ποινικής δίωξης. Αυτή η υπόθεση υπόκειται επίσης στη διαδικασία επίσημων κυρώσεων του συλλόγου.

Το Άνφιλντ είναι το σπίτι μας και θα διασφαλίσουμε ότι είναι ένα ασφαλές, ευχάριστο περιβάλλον για όλους όσους παρίστανται και δεν θα επιτρέψουμε σε απαράδεκτες μεμονωμένες συμπεριφορές να επηρεάσουν τις αξίες και τις αρχές του συλλόγου μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Λίβερπουλ, ερωτηθείς τη Δευτέρα (4/10) για το άσχημο συμβάν κατά τη διάρκεια του αγώνα και τις ενέργειες που “έτρεξαν” άμεσα οι κόκκινοι στο τελευταίο 24ωρο.

Όπως αναφέρει η “Daily Mail”, η Λίβερπουλ έχει πάρει ήδη αρκετές καταθέσεις από φιλάθλους που κάθονταν στην θύρα όπου έλαβε χώρα το περιστατικό και ήταν δίπλα στο πάγκο της Σίτι, με τους κόκκινους να συνεργάζονται ήδη με τους ανθρώπους της Σίτι για να συλλέξουν περισσότερες αποδείξεις που θα τους οδήγήσουν σε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα για την επίμαχη υπόθεση.