Μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Κατεβήκαμε στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και δικαιούμασταν τη νίκη γιατί ήμασταν η ομάδα που το θέλαμε πολύ περισσότερο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που ήρθαν στο Βέλγιο. Η παρουσία τους ήταν πολύ ωραία. Οι νέοι παίκτες που ήρθα στην ομάδα το σχολίαζαν αυτό. Εκεί δεν τα καταφέραμε αλλά σήμερα ακόμα μια φορά έδειξαν οι παίκτες ότι δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε δύο παιχνίδι την εβδομάδα. Δεν μας φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι παίξαμε την περασμένη Πέμπτη. Κάναμε άλλο ένα βήμα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Τώρα στην διακοπή θα δώσουμε μερικές μέρες στους παίκτες να ξεκουραστούν. Βέβαια είναι αρκετοί οι διεθνείς και θα παίξουν ξανά με τις Εθνικές αυτές τις μέρες. Να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη».
Για το διπλό ταμπλό Ευρώπη-Κύπρος: «Ήμουν προβληματισμένος μετά από ένα δύσκολο ταξίδι. Κάναμε καλή αποθεραπεία και δεν φάνηκε στους παίκτες. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι ποτέ η Ανόρθωση σε τρία παιχνίδια έχασε τα δύο και ερχόταν και ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και κερδίσαμε».
Μίλησες με τους Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που πέρσι ήταν στην Ανόρθωση; «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, κανένα παράπονο. Μιλήσαμε και σήμερα και μιλάμε και άλλες μέρες. Έκανα την δουλειά τους εδώ στην Ανόρθωση. Δεν μπορούσαμε να τους ικανοποιήσουμε και πήγαν στο ΑΠΟΕΛ. Καλή συνέχεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για την αλλαγή συστήματος στην επανάληψη και την βελτίωση της ομάδας του: «Ευκαιρίες είχαμε και στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε και γκολ. Απλώς πιστεύαμε ότι στο δεύτερο αλλάζοντας το σύστημα είχαμε περισσότερες πιθανότητες, για αυτό το κάναμε και χαίρομαι που πέτυχε».
Για τον Αρτυματά: «Ο Κωστάκης έγινε αρχισκόρερ μας. Σήμερα έβαλε 2 γκολ, κάθε γκολ που βάζει είναι πολύ σημαντικό και όμορφο. Mου αρέσουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Ένας παίκτης που σε μία ομάδα που δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει και δείχνει απέναντί της ότι αξίζει, αυτό είναι όλα, τα λεφτά δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό, αυτή την ικανοποίηση ενός ποδοσφαιριστή».