Δεν θα σταματήσουν τα προβλήματα να «χτυπούν» την Ομόνοια… Πάνω που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Έρικ Μποτεάκ, υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου (Διαβάστε ΕΔΩ). Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι στην καλύτερη περίπτωση θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε έξι περίπου εβδομάδες! Είναι ένας ύπουλος τραυματισμός που μπορεί να ταλαιπωρήσει τον οποιονδήποτε αθλητή, εώς και δύο μήνες.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που απουσίαζε από τις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ, από το παιχνίδι με την Φλόρα στο Ταλίν… παίρνει όσκαρ ατυχίας. Το ίδιο και οι «πράσινοι» που πλήττονται συνεχώς σε αυτό το κομμάτι το τελευταίο διάστημα, καθώς θυμίζουμε ότι εκτός από το παιχνίδι με τους «μαυροπράσινους» θα είναι και ο Μπασιρού.

Οι επιπλέον απουσίες των Γκόμεθ (τιμωρημένος) και Κούσουλου δημιουργούν πολλά ερωτηματικά όσο αφορά το πλάνο της 11άδας. Τουλάχιστον για την Ομόνοια, επιστρέφει ο Ντίσκερουντ. Τώρα αν θα πάρει φανέλα βασικού, είναι άλλο θέμα. Πάντως, ο Μπεργκ θέλει να «φρεσκάρει» την ομάδα του, γι’ αυτό και παίκτες όπως οι Λοΐζου και Τσέποβιτς αναμένονται να είναι στο αρχικό σχήμα. Λογικά, επιστρέφει και ο Ψάλτης στο δεξί άκρο της άμυνας η οποία θα έχει διαφοροποιήσεις. Γιούστε, Παναγιώτου, Χούμποτσαν και Λανγκ διεκδικούν τις δύο θέσεις.

Κύπρος Εγγλέζος