Aπογοήτευση για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά το αποτέλεσμα που είχε η ομάδα του κόντρα στην ΑΕΚ.
Οι δηλώσεις του στη διάσκεψη τύπου:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Πήρε μία δίκαιη νίκη. Μπορεί να είναι βαρύ το σκορ, για εμάς είναι άδικη η έκτασή του. Βάλαμε πίεση μετά τα γκολ που δεχθήκαμε, δεν αξιοποιήσαμε όμως τις φάσεις μας. Το σκορ είναι άδικο για εμάς. Σε κάποιες στιγμές δεν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Σε κάποιες στιγμές είχαμε την ευακιρία και τη δυνατότητα να μπούμε στο παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν τα καταφέραμε. Έγιναν λάθη που μας χάλασαν το ρυθμό. Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη που έγιναν, αλλά και σε κάποιες αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν να αποφεύγουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτές. Έχουμε τη διακοπή τώρα, πρέπει να δουλέψουμε, ψηλά το κεφάλι, να έρθουν κάποιοι πίσω που είναι τραυματίες. Είμαστε περήφανοι για αυτά που κάναμε μέχρι σήμερα και να επικεντρωθούμε στην Ομόνοια. Δεν κάνουμε θαύματα. Ήταν κακή ημέρα».
Για το αν θα άλλαζε κάτι στο παιχνίδι, στον τρόπο παιχνιδιού ή σε πρόσωπα: «Βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας με κάποιες μακρινές μπαλιές. Δεν θα άλλαζα κάτι. Είναι εύκολο να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Έκανα κάποιες κινήσεις να αλλάξουμε την εικόνα μας από το α’ ημίχρονο. Είχαμε και το απρόοπτο με τον Φάνο χθες που μας άλλαξε το πλάνο. Μετά τον αγώνα μπορείς να αλλάξεις πολλά στο μυαλό σου, αλλά το ματς τελείωσε και βλέπουμε μπροστά».
Για το τι επηρέασε τον Απόλλωνα και είχε αυτή την εμφάνιση: «Αυτό που είπα και στους παίκτες είναι ότι ήταν μία κακή μέρα. Δεν είμαι δυσαρεστημένος με το πάθος και την ένταση που έβγαλαν, αλλά με τις λάθος αποφάσεις που πήραν σε ατομικό επίπεδο. Έχουμε παίκτες χαρησματικούς στο 1vs1. Όπως ο Αλμπάνης. Πρέπει όμως να παίζουμε ομαδικά. Ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα το ματς με την ΑΕΚ, τα πολλά ατομικά λάθη μου θύμισαν τον αγώνα με τη Ζίλινα. Είχαμε 5-6 παίκτες στο γήπεδο που χρειάζονται χρόνο. Να κάνουμε υπομονή και να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας».