Για τα αγωνιστικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ και το ενδεχόμενο ενίσχυσης με ποδοσφαιριστή από την εγχώρια αγορά με τη μορφή δανεισμού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.
«Έχουμε τους τέσσερις, με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Τους Γαβριήλ, Μιντίκκη, Σάντος και Βινίσιους. Ο Γαβριήλ έχει αρχίσει προπονήσεις με μπάλα και ο Μιντίκκης, ατομικό τρέξιμο. Ο Βινίσιους έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Τον αναμένουμε να επανέλθει στις προπονήσεις σε ένα διάστημα 1,5 μήνα. Ο Σάντος θα κάνει επέμβαση την ερχόμενη βδομάδα. Είναι πιο σοβαρό το πρόβλημά του. Θα δούμε για την περίπτωσή του, μιλώντας με τον γιατρό που θα αναλάβει την επέμβαση. Όσο αφορά τους υπόλοιπους, πιθανό ο Ντε Βινσέντι να είναι εκτός. Ο Ντιαβαρά και ο Εφραίμ είναι στον προθάλαμο αν θέλετε, όμως δεν ξέρω αν θα κρίνει ο προπονητής, ότι είναι έτοιμοι για να είναι στην αποστολή. Το ίδιο και για τον Κβιλιτάια, θα αξιολογηθεί έως και την τελευταία στιγμή. Ο Οκριασβίλι προπονείται κανονικά».
Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης που εξετάστηκε: «Το ενδεχόμενο αυτό, εξετάστηκε την προηγούμενη Δευτέρα. Κοιτάξαμε κάποιες περιπτώσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ποσοτικά την ομάδα. Το ενδεχόμενο αυτό σήμερα, αφού δεν προχώρησε κάποια, είναι σχεδόν μηδαμινό. Την ίδια ώρα με αυτά τα δεδομένα, ο κ. Αυγουστή έδωσε ευκαιρία στον Πάρι Πολυκάπρου στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα αξιολογήσει τους υπόλοιπους 6-7 παίκτες από τις ακαδημίες. Είναι ένα κομμάτι που θέλουμε να παραμείνει ισχυρό».