Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ζόρντι Γκόμεθ ψάχνει ο Χένινγκ Μπεργκ και το έργο του δεν είναι καθόλου εύκολο.
Μπορεί ο Καταλανός μέσος να μην έχει πιάσει τη γνωστή τοπ απόδοσή του φέτος, αλλά ήταν βασικός και στα δέκα επίσημα παιχνίδια των πρωταθλητών (σε πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ και Ευρώπη), και η απουσία του είναι πολύ σημαντική.
Ο Μπεργκ καλείται να βρει τον αντι-Γκόμεθ χωρίς να έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του, από τη στιγμή που Κούσουλος και Ντίσκερουντ παραμένουν εκτός δράσης. Πέραν του Μπασιρού στον κεντρικό άξονα αγωνίζεται και ο νεαρός Χαραλάμπους. Από εκεί και πέρα, αν δεν ρίξει στη μάχη τον άπειρο Χαραλάμπους, θα πρέπει να κάνει αλχημείες.
Σ’ αυτή την περίπτωση, δίπλα στον Μπασιρού θα αγωνιστεί ο Σεχού, με τον Ψάλτη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας. Αυτή η επιλογή φαίνεται να κερδίζει έδαφος, λόγω εμπειρίας του Σεχού έναντι του Χαραλάμπους (ο Ψάλτης έχει δείξει ικανός να αγωνιστεί αντί του Σεχού στην άμυνα).
Ωστόσο δεν θα είναι έκπληξη να αφήσει τον Σεχού στη θέση του ο Μπεργκ και να ρίξει στα βαθιά τον Χαραλάμπους. Εξάλλου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Ομόνοια τρομερή εμπιστοσύνη στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές κι αυτό του έχει αναγνωριστεί από… φίλους και εχθρούς.

Ειρήνη Σπυροπούλου