Έστω και δύσκολα, η Μίλαν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σπέτσια και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει τη φετινή σεζόν. Γκολ από τον Βέρντε, όπως και για τον γιο του Πάολο Μαλντίνι, Ντάνιελ.

Στο 10ο λεπτό ο Ζουτ πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε κεφαλιά του Μαλντίνι και σουτ του Ερναντές ενώ στο 13’ ο Μενιάν μπλόκαρε 6ο σουτ του Ενζολά και στο 37’ η κεφαλιά του Ρέμπιτς πέρασε μόλις έξω.

Στο 45ο λεπτό η Σπέτσια πάτησε την περιοχή της Μίλαν με αξιώσεις αλλά ούτε ο Γκιασί, ούτε ο Ματζιόρε αλλά ούτε και ο Ενζολά, μπόρεσαν να τελειώσουν τη φάση.

Οι «ροσονέρι» γύρισαν αποφασισμένοι από την ανάπαυλα και στο 48ο λεπτό ο Καλουλού σέντραρε από δεξιά και ο Μαλντίνι με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 57’ το σουτ του Λεάο τράνταξε το δοκάρι της Σπέτσια που είχε απίθανη ευκαιρεί στο 59’, με τον Ματζιόρε να αστοχεί εξ επαφής.

Στο 61’ το νέο σουτ του Λεάο πέρασε λίγο έξω και στο 74’ ο Ζουτ είπε όχι σε πλασέ του Πορτογάλου. Τελικά στο 80ο λεπτό ο Βέρντε έκανε το σουτ με το αριστερά από δεξιά, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών της Μίλαν και κατέληξε στα δίχτυα του Μενιάν για το 1-1.

Στο 82ο λεπτό το σουτ του Λεάο έξυσε τα δοκάρια της Σπέτσια όπως και η κεφαλιά του Πορτογάλου στο 85’ αλλά στο 86’ ο Σαλεμάκερς έκανε φοβερή ενέργεια από αριστερά, έστρωσε στον Ντίαθ κι εκείνος από κοντά πλάσαρε για το 1-2.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ζουτ, Αμιάν, Χριστοφ, Μπαζτόνι, Νικολάου, Μπουραμπιά, Σάλα (65’ Βέρντε), Αντιστέ (65’ Μανάι), Ματζιόρε (65’ Φερέρ), Γκιασί (79’ Στρέλετς), Ενζολά

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλουλού (72’ Καλάμπρια), Τόμορι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Τονάλι, Κεσί (82’ Μπραΐμ Ντίαθ), Σαλεμάκερς, Μαλντίνι (59’ Μπενασέρ), Ρέμπιτς (46’ Λεάο), Ζιρού (46’ Πελέγκρι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ