Επιχείρηση ανασύνταξης στην Ανόρθωση μετά την ήττα από τον Άρη και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Γάνδη και πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στο πιο δύσκολο ίσως παιχνίδι του ομίλου.
Η λογική λέει ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Τιμούρ Κετσπάγια και με βάση την απόδοση στο Τσίρειο, κάποιοι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα.
Στην πράξη φάνηκε ότι Καλτσάς, Λάζαρος και Αντωνιάδης βοήθησαν στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας καθώς με την είσοδο τους έδεσε η άμυνα η οποία παράπαιε στο α΄ μέρος, λειτούργησαν καλύτερα τα άκρα καθώς και το οργανωτικό-επιθετικό κομμάτι.
Η λογική λέει ότι στο Βέλγιο πιθανότατα να αλλάξει και σχηματισμό και πρόσωπα.
Σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του προπονητή για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα θα παίξει και ο αντίπαλος, τα δυνατά και τα τρωτά του σημεία και ιδιαίτερα τα δυνατά μιας και είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Πέραν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι και 100% συγκεντρωμένοι, στοιχείο που δεν το είχαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Τσιρείου.

Χρίστος Χρίστου