Στο πρωτάθλημα ακόμα δεν έπαιξε βασικός σε δύο ματς που αγωνίστηκε ο Άντον Μαγκλίτσα με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ήταν βασικός στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα και όντας πλέον πιο έτοιμος διεκδικεί θέση στην 11άδα ενόψει και της αναμέτρησης με την ΠΑΕΕΚ.
Είναι δεδομένο ότι περιμένουν περισσότερα όλοι στον Αρχάγγελο αλλά και οι φίλοι τη ομάδας από τον Κροάτη και αναμένουν να τα βγάλει στα αμέσως επόμενα παιχνίδια και στην προσπάθεια για ανάκαμψη και αντεπίθεση.
Πάντως ένα ενδιαφέρον στατιστικό για τον Κροάτη επιθετικό, αναφέρει ότι εφόσον πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει, τότε θα φτάσει τις 130 συμμετοχές αγωνιζόμενος με την φανέλα Κυπριακών ομάδων.
Τα 126 τα έδωσε για λογαριασμό του Απόλλωνα σε όλες τις διοργανώσεις, άλλα τρία με το ΑΠΟΕΛ και αυτό με την ΠΑΕΕΚ θα είναι το νούμερο «130». Τον Μαγκλίτσα των 126 αγώνων με τον Απόλλωνα θέλουν να δουν οι ΑΠΟΕΛίστες, τον παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, σημασία έχει όχι μόνο να αγωνιστεί αλλά μαζί με τους υπόλοιπους να βγάλουν μια καλύτερη εικόνα, να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να αρχίσουν την αντεπίθεση για την οποία έκανε λόγο ο Σωφρόνης αλλά και για την οποία μιλούν όλοι στο ΑΠΟΕΛ.