Με την Παρτιζάν απογοήτευσε. Με τη Δόξα Κατωκοπιάς πάλι απογοήτευσε. Με τον Εθνικό Άχνας, νίκησε μεν αλλά προβλημάτισε και έστειλε εκ νέου μήνυμα ότι … χάλασε η ομάδα που πήγε στον Ευρωπαϊκό όμιλο.
Στο ά ημίχρονο με τον Άρη στο Τσίρειο, ακόμα χειρότερη. Βρέθηκε… φάτσα με τον διασυρμό και το 3-1 του Άρη ήταν κολακευτικό αποτέλεσμα.

Μειώνει σε 2-3 στο 50´ και δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να αλλάξει την μοίρα της αλλά έμεινε με τις δύο καλές ευκαιρίες που σταμάτησε ο αντίπαλος κήπερ.
Μία ομάδα που πλέον δημιουργεί απορίες και ερωτηματικά κατά ποσό έχει τα φόντα να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Όχι γιατί κρίθηκε κάτι ακόμα, αλλά επειδή η εικόνα της παραμένει καθηλωμένη σε κακή αγωνιστική παρουσία.

Πως άλλαξε και πως έγινε ομάδα με αδυναμίες σε όλες τις γραμμές, είναι θέμα, είναι και υποχρέωση του Κετσπάγια να το βρει και να το διορθώσει.
Καλείται να διαχειριστεί Ευρώπη και πρωτάθλημα κατά τρόπο ώστε να επανακτήσει δυνάμεις και αγωνιστική τακτική η ομάδα του.
Αυτό περιμένουν και οι Ανορθωσιάτες που κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι βλέπουν τις αποτυχίες στο γήπεδο και πιο πολύ την κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών.