Ο Σέρχιο Αραούχο και ο Ντέμης Νικολαΐδης έκατσαν μαζί και συζήτησαν για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και το θέμα της οπαδικής βίας εν γένει. Οι ατάκες τους για το αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ συγκλονίζουν.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Σέρχιο Αραούχο συνεργάστηκαν δημοσιοποιώντας ένα βίντεο στο οποίο συζητούν για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και το φλέγον ζήτημα της οπαδικής βίας στην Ελλάδα.
Οι δυό τους περιέγραψαν τα συναισθήματά τους όταν έμαθαν για τα τραγικά γεγονόατα της Φιλαδέλφειας και τον δολοφονημένο οπαδό της «Ένωσης» τονίζοντας πως τους επηρεάσε πάρα πολύ και τους στενοχώρησε ο χαμός του.
Απόσπασμα από τα όσα είπαν στο βίντεο:
«Αυτό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα όντας έξω με παρέα έτρωγα. Μούδιασα αφού έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος… Το έμαθα την επόμενη μέρα, με επηρέασε πάρα πολύ» ανέφερε ο Ντέμης και συνέχισε:
«Ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσα με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη… Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, όσο περνούσαν οι μέρες και μάθαινα τα γεγονότα, θύμωσα… Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο και δεν πήγα».
«Ήμασταν στο ξενοδοχείο, όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό στο γήπεδο μας, ένα τόσο σημαντικό και όμορφο ματς, όμως συνέβη αυτή η τραγωδία, αυτό το δυστυχές συμβάν και τελικά δεν έγινε… Οπότε για μας που ήμασταν στο ξενοδοχείο γεμάτοι ανησυχία, ήταν κάτι πολύ κακό… Όλοι στεναχωρημένοι, όλοι θέλαμε να ξέρουμε πώς είχε συμβεί αυτό» είπε από την πλευρά του ο Σέρχιο Αραούχο.

πηγή: gazzetta.gr