Αρχίζει το Σάββατο ο β’ γύρος της β’ φάσης του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας και η 8η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κομβική σύμφωνα με τον Κύπριο προπονητή Απόστολο Μακρίδη.
Ο κόουτς μίλησε στο balla.com.cy τονίζοντας ότι τουλάχιστον το τρίτο εισιτήριο για την άνοδο θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο της τελευταίας αγωνιστικής.
«Μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της τελευταίας αγωνιστικής θα κριθεί τουλάχιστον το ένα από τα τρία εισιτήρια για την άνοδο. Αυτό περιμένει βάση της βαθμολογίας αι βάση της δυναμικότητας των ομάδων. Από την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή μέχρι την 6η θέση οι διαφορές τους στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ελάχιστές, ενώ μπορούν να κάνουν την ζημιά και ομάδες που βρίσκονται ακόμα πιο κάτω» είπε αρχικά και πρόσθεσε για την αγωνιστική που έρχεται (8η):
«Είναι κομβική στροφή, είναι σημαντικά τα ματς της αγωνιστικής αυτής. Ο Οθέλλος έχει δύσκολη έξοδο, το ίδιο και η ΑΕΖ που θεωρώ όμως ότι εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει τη ΜΕΑΠ. Η Ομόνοια 29ης Μαίου παίζει το τελευταίο της χαρτί. Αν νικήσει τότε άνετα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Από την άλλη είναι κομβικό και για τον αντίπαλο της Ομόνοιας, τον Εθνικό Άχνας. Αν δεν νικήσει τότε θα ξεφύγουν οι ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω, ενώ θα τον πλησιάσουν και οι ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω. Είναι σημαντικό και το παιχνίδι ανάμεσα στην Πέγεια 2014 και τον Αχυρώνα/Ονήσιλο. Η ομάδα που θα το κερδίσει τότε θα αποκτήσει μια τεράστια δυναμική σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος μιας και μπαίνουν στον β’ γύρο, άρα και στην τελική ευθεία».

Χρίστος Χρίστου