Έναν ακόμη παίκτη από το ψηλό «ράφι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Αμερικανοί φίλαθλοι. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ο πλέον πρώην επιθετικός της Αταλάντα, Λουίς Μουριέλ θα γίνει κάτοικος Αμερικής. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πρόκειται για μόνιμη μεταγραφή έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν στην ιταλική ομάδα.

Ο Μουριέλ σε πέντε σεζόν με τη φανέλα της Αταλάντα, μέτρησε 184 εμφανίσεις και σημείωσε 68 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στην πιο παραγωγική του σεζόν για την ιταλική ομάδα (2020-21), κατέγραψε 26 γκολ και 11 ασίστ σε συνολικά 48 συμμετοχές. Σίγουρα ένα από τα κορυφαία επιθετικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Τη φετινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας σε 6 περιπτώσεις. Αν και η παραγωγικότητά του στο επιθετικό κομμάτι έχει μειωθεί, η κίνηση του του ξαφνιάζει, αφού είναι μόλις 32 ετών. Μένει να δούμε τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Ορλάντο, σε ένα πρωτάθλημα που το επίπεδό του συνεχώς ανεβαίνει.

Αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα στην Αμερική για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.