Η ευκαιρία της!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Δύο ντέρμπι μέτρησε μέχρι στιγμής η Ομόνοια από τα οποία δεν πήρε καθόλου βαθμούς, βρισκόμενη στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς, τους οποίους πήρε με στενές νίκες (1-0) σε βάρος της Αλκής και της Ένωσης.

Τώρα που πέρασαν τα ντέρμπι για την Ομόνοια, τίθεται μπροστά της μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην οποία θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι καθόλου εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όμως εάν θέλει να μην χάσει κι άλλο έδαφος θα πρέπει πάσει θυσία να το πάρει.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!