Τριήμερο σεμινάριο

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Στο πλαίσιο των δράσεων προσωπικής επαγγελματικής ανάπτυξης των μελών του Ιατρικού και Επιστημονικού Επιτελείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε τριήμερο σεμινάριο κατάρτισης με θεωρητική προσέγγιση αλλά και πρακτική εφαρμογή,  σχετικά με την πρόληψη και τη διαχείριση των τραυματισμών στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα αναπτύχθηκαν οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

  1. Φάσεις και περιεχόμενα της προπόνησης αποκατάστασης στο ποδόσφαιρο (Παραδείγματα και εφαρμογή προγραμμάτων αποκατάστασης σε συγκεκριμένους τραυματισμούς)
  2. Συμβουλευτική και επικοινωνία στον τραυματία ποδοσφαιριστή – εφαρμογή τεχνικών στη διάρκεια της αποκατάστασης
  3. Εξάσκηση της μυϊκής περιτονίας ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών στο ποδόσφαιρο – εφαρμογή προγράμματος άσκησης
  4. Πρόληψη τραυματισμών στο ποδόσφαιρο με συγκεκριμένα προγράμματα άσκησης

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο του FIFA 11+. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προθέρμανσης που έχει αναπτυχθεί από τη FIFA με στόχο την πρόληψη τραυματισμών.

Η θεματολογία παρουσιάστηκε από τις Καθηγήτριες του ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, Βίβιαν Μάλλιου (Καθηγήτρια/Φυσικοθεραπεύτρια), Νατάσσα Μπενέκα (Καθηγήτρια) και Μένια Γιοφτσίδου (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια).

Στο ίδιο πλαίσιο προσωπικής ανάπτυξης, στελέχη του Ιατρικού και Επιστημονικού Επιτελείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετέχουν ήδη σε επιλεγμένες επιμορφωτικές δράσεις πιστοποίησης, οι οποίες πραγματοποιούνται στο εξωτερικό. Βασικό στόχο έχουν την άρτια και υψηλού επιπέδου αναβάθμιση της γνώσης και κατάρτιση επί ειδικών επιστημονικών θεμάτων, σχετικών με την υψηλή απόδοση στο ποδόσφαιρο.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!