Η Ομόνοια αντιμετωπίζει τον τον Αραράτ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ και το μέλος της ομάδας, Άγγελος Σακκάς μίλησε στην ιστοσελίδα των πρασίνων.
Αναλυτικά:
Η ομάδα φούτσαλ υποδέχεται απόψε τον Αραράτ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το μέλος του τμήματος, Άγγελος Σακκάς, μίλησε για το παιχνίδι και την ευεργετική διακοπή ενός μηνός που θα ακολουθήσει. Επίσης, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τους φουτσαλιστές σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι.
«Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη μετά το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΛ. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήμασταν κακοί και σίγουρα δεν αξίζαμε την ήττα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε στα ψηλά μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Αραράτ για να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στη διακοπή. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα, να βελτιωθούμε και παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια», το αρχικό του σχόλιο.
Και ακολούθως τόνισε: «Ο κόσμος είναι σε κάθε παιχνίδι στο πλευρό μας και αυτό θέλουμε να συνεχίσει να κάνει. Μας έχει στηρίξει από την αρχή της σεζόν και μας βοηθάει πάρα πολύ. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μεγάλος και όσο περισσότεροι έρχονται στο κλειστό τόσο καλύτερα για τους φουτσαλιστές και κατ’ επέκταση την ομάδα μας».
Μετά από επτά αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στη 2η θέση με 16 βαθμούς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί απόψε στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:30.