Ο Αργύρης Γιαννίκης δείχνει να έχει… ημερομηνία λήξης, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσανατολίζεται στην πρόσληψη προπονητή με προσωπικότητα και βιογραφικό. Αλλάζουν και άλλα στην ομάδα.

Έτοιμος να πάρει αποφάσεις για ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά την ολοκλήρωση της φετινής αποτυχίας με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Μπορεί ο Αργύρης Γιαννίκης να φαίνεται πως θα παραμένει στον πάγκο τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο όλα συνηγορούν πως επίκεινται ριζικές αλλαγές στην ομάδα και την ΠΑΕ. Άμεσα ή έστω με κάποια καθυστέρηση.

Το αφεντικό της «Ένωσης» μετά την αποτυχία του μοντέλου επένδυσης σε έναν νέο Έλληνα τεχνικό, δείχνει να προσανατολίζεται στην πρόσληψη ενός προπονητή με βαρύ βιογραφικό, καταγεγραμμένες επιτυχίες στο ενεργητικό του και ισχυρή προσωπικότητα. Μια τέτοια πρόσληψη, ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη, εφόσον αναζητείται προπονητής και για την επόμενη σεζόν και ίσως αυτός είναι ο λόγος που για την ώρα ο Γιαννίκης παραμένει στον πάγκο.

Πιθανώς από τη Δευτέρα, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, χωρίς να αποκλείεται πάντως κάποια καθυστέρηση. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιαννίκης μοιάζει να έχει ημερομηνία λήξης στον πάγκο.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα γίνει στην ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς, καθώς έχει διαπιστωθεί δυσλειτουργία σε πολλά κομμάτια της, όπως φάνηκε πρόσφατα και με την αδυναμία απόκτησης ενός αμυντικού χαφ. Φυσικά αναμένονται εκκαθαρίσεις και στο ρόστερ (χωρίς να απαξιωθεί φυσικά γιατί υπάρχουν και παίκτες που διαθέτουν ποιότητα) με την αποχώρηση παικτών που δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα.