Απίθανο στοίχημα για ακόμη μία φορά, έκανε την εμφάνισή του στην Bet365, με Άγγλο παίκτη να ποντάρει 36 λίρες σε 12 αναμετρήσεις, να αποφασίζει να κάνει cash out στα 100 ευρώ, το δελτίο να επιβεβαιώνεται στο έπακρο και τον ίδιο να χάνει 51.000!

Πολλές φορές θα υπάρχουν και αυτά που εμείς χαρακτηρίζουμε «fun bet». Παίζεις για να παίξεις, δεν πιστεύεις ιδιαίτερα πως μπορεί να επιβεβαιωθεί το στοίχημα, ρίχνεις μερικά… ψιλά και αναμένεις απλώς την τελική έκβαση του δελτίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να συμβεί αυτό είναι το δελτίο να είναι όντως για… πλάκα. Να μην χρειάζεσαι τα χρήματα που τοποθετείς για αυτό και κατά συνέπεια, να μην προβείς σε cash out, σε περίπτωση που το στοίχημα ξεκινήσει να πηγαίνει καλά.

Αυτή είναι τουλάχιστον η άποψη των περισσοτέρων, με έναν παίκτη στοιχήματος στην Αγγλία να το βλέπει διαφορετικά. Και πλέον φυσικά, να έχει αλλάξει πλήρως τη γνώμη του. Αποφάσισε να «ποντάρει» 36 λίρες σε 12 ματς της Βρετανίας, συμπεριλαμβανομένων αναμετρήσεων της Premier League και της Championship, έχοντας πιθανώς γνώσεις και από το σκωτσέζικο πρωτάθλημα.

Ορισμένα ήταν… φαβορί, άλλα όχι και στάθηκε τυχερός, από τη στιγμή που η Bet365 «πληρώνει» ως κερδισμένο ένα παιχνίδι που ήταν 2-0, ακόμη και αν ολοκληρωθεί η ανατροπή.

Υπό αυτή την προϋπόθεση, ο συγκεκριμένος έπιασε το ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λούτον και αποφάσισε να «τραβήξει» το κέρδος. Έπαιρνε κοντά στα 100 ευρώ, ένιωσε πως δεν χρειαζόταν να επιμείνει στο δελτίο του και το απέσυρε.

Συνέπεια; Το 12/12 ήταν γεγονός, ο άνθρωπος έκανε το απόλυτο και οι 51.000 κέρδος πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων. Απίθανο!