Μετά την απρόσμενη ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Ακρίτα, ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε τα ακόλουθα:

«Σήμερα είναι μέρα για λίγα λόγια. Είμαι πολύ θυμωμένος. Πάντα λέω ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό ρόστερ, όταν ανταγωνιζόμαστε 100%. Όταν δεν το κάνουμε… πολλοί παίκτες σήμερα ήταν κάτω από το επίπεδό τους, στη δεύτερη μπαλιά, την πίεση, στην ένταση, πρόθεση να τελειώσουμε επιθέσεις. Φτάναμε στην περιοχή αλλά δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Κάθε μέρα αυτή τη βδομάδα λέγαμε προσοχή. Τίποτα άλλο, κακή μέρα. Τουλάχιστον ισοφαρίσαμε στο τέλος αλλά είμαι θυμωμένος. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι αλλά για μένα σήμερα ήταν κακή μέρα και είμαι υπεύθυνος. Ίσως δεν μετέφερα σωστά τους παίκτες τη σημασία του αγώνα».

Για το ότι είχε την κατοχή αλλά δεν έφτιαξε ευκαιρίες και τι σκέφτεται ενόψει Ντνίπρο: «Είχαμε την μπάλα όντως αλλά δεν φτάναμε σε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Οι περισσότερες μπαλιές δεν ήταν τόσο καλές, ακόμη κι αυτές που ήταν στην περιοχή. Τις δεύτερες μπάλες τις κέρδιζε ο αντίπαλος. Δεν μας έκανε πολλές φάσεις αλλά δεν ήθελε και πολύ. Είχαμε δυο-τρεις ευκαιρίες. Δεν θα μιλήσω για τον διαιτητή. Ποτέ δεν το κάνω. Θα μπορούσε να πάρει κάποιες καλύτερες αποφάσεις αλλά το αποτέλεσμα ήταν δικό μας λάθος και όχι του διαιτητή. Ο διαιτητής τα πήγε καλύτερα, δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτόν. Είμαστε πολύ καλή ομάδα όταν παίζουμε στο 100%, αλλιώς είμαστε μια κανονική ομάδα. Νομίζω ότι ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται πως αυτό που κάνουμε είναι εύκολο αλλά δεν είναι, τόσα παιχνίδια στην έδρα μας αήττητοι, μόνο δύο ισοπαλίες. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι την Πέμπτη. Πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη μας μέρα. Δεν είναι μόνο με την μπάλα, παράδειγμα δεν πιέσαμε σωστά για να κλέψουμε μπάλες όταν ο αντίπαλος ήταν στο δικό του τρίτο. Δεν ήμασταν τόσο καλοί για να φτιάξουμε ευκαιρίες και στις λίγες που φτιάξαμε δεν ήμασταν αποφασιστικοί για να τις τελειώσουμε».

Για το αν πίστευαν πως εύκολα-δύσκολα θα κέρδιζαν: «Πριν το παιχνίδι και χθες και σήμερα τους θύμισα ότι με τη Δόξα ήρθαμε ισοπαλία εδώ, με Ολυμπιακό νικήσαμε στο τέλος. Όλη τη βδομάδα τόνιζα πως είναι δύσκολο και σημαντικό. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να παίζουν πάντα στο καλύτερο τους επίπεδο. Σήμερα είχαμε έναν αντίπαλο που έχει πιο λίγους βαθμούς από όσους άξιζε, κάνει καλά πράγματα. Είναι ποδόσφαιρο».