Μπορεί να έχει αγωνιστικά προβλήματα, μπορεί να παρατάχθηκε χωρίς σημαντικούς παίκτες, όμως η Ομόνοια ήταν εξαιρετική ενάντια στον Άρη στο θεσμό του πρωταθλήματος πήρε σπουδαία νίκη, και πλέον μετά την αλλαγή δεδομένων, μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και κατάκτηση του τίτλου. Οι πράσινοι μπήκαν μπαίνει ξανά στο κόλπο, καθώς μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση, μείωσε στο -4 από την κορυφή!
Ωστόσο, για την ώρα, πρέπει να περιμένει το ντέρμπι με την Ανόρθωση, χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι ευχάριστα τα νέα και ότι δεν μπορούν να ονειρεύονται. Πλέον, οι πράσινοι, έστρεψαν την προσοχή τους στο κύπελλο, στον κύριό τους στόχο και θέλουν να συνεχίσουν με το…πόδι στο γκάζι προερχόμενοι από το 3-0.
Την Τετάρτη (10/4) κοντράρονται εκ νέου με τους περσινούς πρωταθλητές, αυτή τη φορά για το μεγάλο στόχο της σεζόν και το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου έχει ως μοναδικό κι αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό.
Στα αγωνιστικά, ο Ελλαδίτης κόουτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φαμπιάνο και Λανγκ, με την απώλεια του Βραζιλιάνου κήπερ πριν από τέτοιο ματς να είναι πλήγμα. Στα θετικά, ωστόσο, η πολύ καλή παρουσία του Ουζόχο στο χθεσινό (6/4) παιχνίδι, που του δίνει ψυχολογία.
Αντιθέτως, οι πιθανότητες για να προλάβουν την πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών είναι με το μέρος του Μάθιους και του Χαμάς. Αμφότεροι, θα αξιολογούνται καθημερινά, θα δουν και πως θα αντιδράσουν στις προπονήσεις κι εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα είναι στα πλάνα του 51χρονου τεχνικού.
Τέλος, ο Στεπίνσκι αναμένεται να επιστρέψει και θα βρεθεί στην αρχική 11άδα.

Θράσος Δημητρίου