Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης.

-Για τις διοικητικές εξελίξεις: «Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο συνδυασμός, μέχρι το απόγευμα που θα κατατεθεί θα μπορούμε να μιλήσουμε και ονομαστικά. Επικεφαλής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, βγήκε μπροστά σε μία δύσκολη περίοδο για το σωματείο. Θα είναι 12 άτομα συν οι τρεις επιλαχόντες. Θα είναι 4-5 άτομα από το νυν δ.σ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα εμπλακεί ενεργά στα διοικητικά αλλά είναι σταθερός χορηγός σε όλα τα αθλήματα».

-Αν θα υπάρξει κι άλλος συνδυασμός: «Όχι. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι άλλο».

-Για τις επαφές με τους Γερμανούς: «Το ίδιο άτομο που χειριζόταν το θέμα, το χειρίζεται και τώρα. Του είπαμε να συνεχίσει την επικοινωνία με τους Γερμανούς. Προς το παρόν θα επικεντρωθούμε στη στελέχωση του δ.σ».

-Ένα σχόλιο για τον κ. Χριστοδουλίδη: «Σίγουρα παρέλαβε την ΑΕΛ στην πιο δύσκολη καμπή στην ιστορία της. Έκανε πολλά διαβήματα στο οικονομικό. Η προσφορά του ήταν τεράστια. Θα μας κρίνει όλους η ιστορία».

Για το οικονομικό: «Θα μεταφερθεί ένα χρέος, το οποίο γνωρίζει και ο νέος πρόεδρος και θα το διαχειριστούμε με προσοχή. Είναι νωρίς όμως να μπούμε σε λεπτομέρειες».

-Για την πρόσφατη απεργία των παικτών: «Το θέμα τακτοποιήθηκε. Θα αφιερώσω χρόνο γι’ αυτή την απεργία μετά το τέλος των διοικητικών εξελίξεων, δεν ήταν νομικά ορθή ούτε είχε υπόσταση. Υπήρχε ένα θέμα με μπόνους συμμετοχών, κάποιες οφειλές που ήταν αργοπορημένες».

-Για την τεχνική ηγεσία: «Πρώτα προέχει το οικονομικό. Να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε τα χέρια μας και μετά θα αρχίσει ο προγραμματισμός».

-Για τη χθεσινή συνάντηση με την ομοσπονδία για το φούτσαλ: «Συζητήσαμε κάποια πράγματα, για το τι πάει λάθος, γιατί υπάρχει αυτός ο κορεσμός και η μείωση των ομάδων. Εκφράσαμε τις απόψεις μας όλα τα σωματεία, περιμένουμε από την ΚΟΠ να μας παρουσιάσει ένα πλάνο στους επόμενους δύο μήνες. Συζητήσαμε για το θέμα των ξένων, δεν είναι αυτό το πρόβλημα που αποχωρούν οι ομάδες».