Πανέτοιμη για το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό είναι η Ομόνοια. Οι πράσινοι εκστρατεύουν στη Λεμεσό για τον α’ αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου και έχουν ως αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα μπουν σε θέση οδηγού.
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φαμπιάνο, Λανγκ και Κασάμα ωστόσο μετρά πολύ σημαντικές επιστροφές. Ο λόγος για τους Μάθιους, Χαμάς και Στεπίνσκι που και οι τρεις αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.
Ο 51χρονος κόουτς, συγκριτικά με το ματς πρωταθλήματος πιθανότατα να προχωρήσει σε τέσσερεις αλλαγές. Ουζόχο, Χαμάς, Μάθιους και Στεπίνσκι θα πάρουν φανέλα βασικού αντί των Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Σιπριάνο και Κακουλλή.
Πάντως, είναι ανοικτό το σενάριο ο Σέρβος να μείνει στο δεξί άκρο της άμυνας εάν κριθεί πως ο Ουαλός δεν είναι απόλυτα έτοιμος.
Κάπως έτσι μια πιθανή 11άδα του Γιάννη Αναστασίου θα συγκροτηθεί από τους: Ουζόχο, Μάθιους (Μίλετιτς), Κουλιμπαλί, Χαμάς, Κούσουλο, Χάμπο, Μπέζους, Σεμέδο, Σίμιτς, Στεπίνσκι.