Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δόθηκαν από την ΚΟΠ, 1500 μαθητές δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων πήγαν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και παρακολούθησαν τους τρεις αγώνες της Εθνικής Futsal στα προκριματικά του UEFA Futsal Euro.
Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, χαρακτηρίστηκε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους προπονητές ως «πρωτοφανή» για τα δεδομένα της Εθνικής Futsal. «Για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Futsal, νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής Άθως Στυλιανού.
Οι ποδοσφαιριστές το χάρηκαν, υπέγραψαν αυτόγραφα, έδωσαν φανέλες, χάρισαν μπάλες. Από τους 1500 μαθητές,  η συντριπτική πλειοψηφία πρώτη φορά παρακολούθησε αγώνα Futsal.
Αν κρίνουμε από την συμπεριφορά τους στην κερκίδα και από τις εντυπώσεις που αποκόμισαν, σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία… Τις τελευταίες ημέρες, μέσα από τους τρεις αγώνες της Εθνικής, το Κυπριακό Futsal κέρδισε πολύ περισσότερα από μια πρόκριση. Και έστειλε το μήνυμα πως, με την σωστή στήριξη από όλους, μπορεί να έχει μέλλον.