Δεν έβγαλε… άσπρο καπνό η αποψινή γενική συνέλευση της Ανόρθωσης. Αυτό που αποφασίστηκε, είναι όπως πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση στις 24 Απριλίου στις 18:00, στην οποία θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι (ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ). Αυτό το χρονικό περιθώριο δόθηκε ώστε να συνεχιστούν οι προσπάθειες για να εξευρεθούν οικονομικοί πόροι, από εξωδιοικητικούς παράγοντες κι όχι μόνο. Το οικονομικό απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό τους παρευρισκόμενους.
Ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης ανέφερε πως το έλλειμμα και η ανάγκη για χρήματα ανέρχεται σε ένα ποσό κοντά στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, εννοώντας τις παλιές οφειλές και τις υποχρεώσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ανέφερε επίσης πως για να προχωρήσει το δάνειο για το οποίο έκανε λόγο αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, θα πρέπει να κατατεθούν ως εγγύηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα, μέχρι το 2027, ωστόσο οι όροι του δανείου δεν είναι καλοί και θα γίνει μία οικονομική εκστρατεία στις επόμενες δύο βδομάδες, ώστε να μαζευτεί το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ από επιφανείς Ανορθωσιάτες. Μια άλλη λύση που κατατέθηκε είναι να προεισπραχθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα ως το 2027, αλλά και να αυξηθούν οι τιμές των διαρκείας, των εισιτηρίων και των VIP!
Για το θέμα του γηπέδου, αναφέρθηκε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να βρεθούν… ξεχωριστά χρήματα, ενώ σημείωσε πως δεν έχει προχωρήσει ακόμη το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη.
Ο Ανδρέας Σάντης επιβεβαίωσε πως όντως 9-10 ποδοσφαιριστές έχουν στείλει επιστολή και αν δεν πληρωθούν θα προχωρήσουν σε προσφυγή, ενώ δήλωσε πως το μπάτζετ της νέας σεζόν θα μειωθεί αισθητά και προς αυτόν τον σκοπό, θα γίνει προσπάθεια να τερματιστούν συμβόλαια με το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Ανδρέας Βεντούρης