Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση.
-Αρχικό σχόλιο: «Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας, δεν καταλαβαίνω το γιατί. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Είναι δική μου ευθύνη. Δικές μου επιλογές και τακτική. Πρέπει να το αξιολογήσω».

-Για το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο στα πλέι οφ: «Είναι δική μου ευθύνη, προσπαθώ να βρω τι πάει λάθος. Οι άλλες ομάδες τι κάνουν δηλαδή; Την περασμένη βδομάδα δεν θα μου έκανες τέτοια ερώτηση. Χάσαμε την ισορροπία μας, όντως ήμασταν καλύτεροι πριν τα πλέι οφ. Συνεχίζουμε να είμαστε πρώτοι ωστόσο, σωστά;».

-Για ένα περιστατικό με οπαδό μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν φανταστική ατμόσφαιρα. Μετά το τέλος του αγώνα κάποιος μου είπε f%** off, του είπα τι είναι αυτό; Του είπα ότι ακόμη είμαστε πρώτοι, πρέπει να υπάρχει σεβασμός».

-Στο τέλος πήρε μόνος του το λόγο μιλώντας για το συμβόλαιό του: «Θέλω να πω κάτι τελευταίο για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά το συμβόλαιό μου. Ο αντιπρόεδρος είπε ότι δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο, αυτό δεν ισχύει. Πολλά πράγματα μπορεί να συμβαίνουν αλλά μένουν στην… οικογένειά μας. Πριν από δύο μήνες έστειλα ένα γράμμα γι’ αυτό, μου είπαν ότι ενδιαφέρονται για να ανανεώσουμε. Σαφώς θέλω να γνωρίζω το μέλλον μου αλλά ακόμη δεν μου έχουν πει τίποτα. Όταν λένε πως δεν με ανησυχεί το συμβόλαιο, όχι, σαφώς με ανησυχεί και θέλω να ξέρω το μέλλον μου».