Μετά την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ο προπονητής της Πάφος FC  Χουάν Κάρλος Καρσέδο δήλωσε τα ακόλουθα:

«Αρχίσαμε καλά ο αντίπαλος και ισορροπήσαμε. Είχαμε δύο καλές; ευκαιρίες με τον Ζάιρο και ήρθε το πέναλτι που χάλασε τα πράγματα» .

Για την μεγάλη πρόκριση με την οποία έγραψε η ομάδα ιστορία: «Θέλαμε την πρόκριση για εμάς, για τον κόσμο και τα καταφέραμε. Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες και για την ομάδα»

Αν νιώθει ανακούφιση από την στιγμή που πέρασε δύσκολα στην σεζόν: «Είναι ώρα να διασκεδάσουμε».

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

«Είμαστε χαρούμενοι όλοι στην ομάδα. Ήταν κάτι που έλειπε απο την ομάδα. Είμαστε περήφανοι. Θα το απολαύσουμε με την ομάδα. Θα διασκεδάσουμε με τις οικογένειες μας και τους οπαδούς. Είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια. Οπότε αυτό θα το κάνουμε απόψε»

Για το παιχνίδι: «Ο αντίπαλος μπήκε δυνατά, αναπτυχθήκαμε όμως καλά. Το ματς ήταν ισορροπημένο με μονομαχίες. Είχαμε τον έλεγχο μέχρι το πέναλτι. Μετά δεν κάναμε ευκαιρίες όμως παλέψαμε. Κάπου εκεί εμφανίστηκε η ποιότητα των παικτών μας γιατί πετύχαμε εκπληκτικό γκολ»

Για την ιστορική πρόκριση: «Είμαστε ενθουσιασμένοι. Οι οπαδοί μας υποδέχθηκαν όταν φεύγαμε και ήταν σημαντικό για εμάς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τον τελικό. Και εγώ και όλοι οι παίκτες θα μείνουμε στην ιστορία. Και αυτή είναι η φιλοδοξία να φτάνω όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον τελικό: «Έχω εμπειρία σε τελικούς. Θα γιορτάσουμε πρώτα με τους οπαδούς μας και θα έχουμε ώρα να σκεφτούμε για τον τελικό. Έχουμε καλή ομάδα. Κάναμε καλή προετοιμασία. Σε αυτούς τους δύο αγώνες αξίζαμε την πρόκριση».