Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας και γενικότερα για την μάχη του τίτλου.

«Έπαιζαν στην ΑΡΕΝΑ οι δύο ομάδες με την καλύτερη παρουσία στα πλέι οφ και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην επικράτηση μας. Για δεύτερη φορά κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια. Στο β’ ημίχρονο είχαμε ένα εκρηκτικό 20λεπτο που έφερε το γκολ και είχαμε και άλλες φάσεις. Αυτή την φορά καθαρίσαμε και με δεύτερο γκολ και μέχρι το φινάλε το ερωτηματικό ήταν αν θα βάζαμε κι’ άλλο γκολ».

Το πρωτάθλημα είναι το μόνο που σας λείπει: «Είμαστε στο όριο της υπέρβασης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάναμε υπέρβαση. Αν έλεγες σε κάποιον πριν τρεις μήνες ότι η ΑΕΚ θα ήταν στα δύο άλογα του τίτλου θα σε έβγαζε τρελό. Έμειναν άλλα δύο παιχνίδια, ορίζουμε εμείς την μοίρα μας. Είμαστε ικανοποιημένοι, τρομερά περήφανοι για την προσπάθεια αλλά θα παίξουμε τα ρέστα μας σε δυο παιχνίδια για να γράψουμε ιστορία. Πρώτα το ματς με την Ανόρθωση και μετά το τελευταίο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Το θέλουμε πολύ και θα δώσουμε τα πάντα. Αυτό που έμοιαζε σαν όνειρο είναι πλέον στόχος».

Τώρα το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι δύο 90λεπτα, το πρώτο με την Ανόρθωση για να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να πάμε ΓΣΠ να παίξουμε τα ρέστα μας. Να πάμε σοβαροί, προσγειωμένοι χωρίς να μας απασχολούν τα θέματα του αντιπάλου. Να τελειώσει η επόμενη αγωνιστική στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής και μετά θα δούμε το επόμενο».

Ίσως πάτε σε έναν τελικό πρωταθλήματος χωρίς τον κόσμο σας: «Φανταστείτε τι θα γινόταν και μιλώ για όλα τα ντέρμπι. Όσον αφορά τις 50 προσκλήσεις για το ΓΣΠ, εμείς κάνουμε κλήρωση ανάμεσα στους διαρκείας αλλά αυτή την φορά δεν θα είναι εύκολο. Εμείς θα πάμε για να τα δώσουμε όλα στα δύο ματς που απομένουν».