Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια και παράλληλα την ήττα της Εφές από τον Ερυθρό Αστέρα για μπει στο φινάλε στα play in της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Informer»:

«Η κατάσταση είναι ελκυστική για τα Μέσα ενημέρωσης, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Θα παίξουν αυτό το παιχνίδι μόνοι τους στο τέλος μιας σεζόν στην οποία πέρασαν τον περισσότερο χρόνο στο κάτω μέρος του πίνακα. Νομίζω ότι είναι κυρίως επικεντρωμένοι στον εαυτό τους και στην ανάλυση της σεζόν κατά την οποία υπέγραψαν 13-14 νέους παίκτες και είχαν δύο προπονητές.

Για την Εφές, αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά. Για τον Ερυθρό Αστέρα, όχι και τόσο και πρόσφατα η φόρμα τους ήταν πιο αδύναμη από την αρχή της σεζόν. Επομένως, δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε να είναι ανταγωνιστικοί στην Κωνσταντινούπολη. Όπως είπα, θα παίξουν αυτό το παιχνίδι για τον εαυτό τους, όχι για εμάς. Δεν βλέπω ότι πρέπει να ευχαριστήσω κανέναν για οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Από την άλλη, είναι υποχρέωσή μας προς τους φιλάθλους και τους εαυτούς μας να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε απέναντι στη Βαλένθια και να κερδίσουμε».