Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.7 στον κόσμο και Νο.3 στο ταμπλό) θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βικτόρια Τόμοβα (Νο.74) στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης (WTA 500) και ο αγώνας θα διεξαχθεί περίπου στις 22.00 στο Credit One Stadium.

Θα προηγηθούν οι αναμετρήσεις Φρεχ-Στίβενς (18.00) και Κόλινς-Μπαδόσα (20.00), με τις οποίες θα αρχίσει το πρόγραμμα στο κεντρικό court.

Η Μαρία έχει συναντήσει την 29χρονη Βουλγάρα άλλες δύο φορές στο tour (Wimbledon 2022, United Cup 2023) και έχει ισάριθμες νίκες, χωρίς να έχει χάσει σετ. Έχουν μονομαχήσει και μια φορά σε επίπεδο ITF και εκεί τη νίκη είχε πάρει τη νίκη η Τόμοβα με 2-1.

Για τη Σάκκαρη είναι το τρίτο τουρνουά με τον Ντέιβιντ Γουίτ στο πλευρό της και ελπίζει να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο που έδειξε σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Η παίκτρια που θα πάρει την πρόκριση θα παίξει την Πέμπτη (4/4) στη φάση των «16» είτε με τη Λέσια Τσουρένκο, είτε με τη νικήτρια του αγώνα Ροντίονοβα-Σάρμα.

Επικεφαλής του ταμπλό στο Charleston Open είναι η Τζέσικα Πεγκούλα, που κάνει απόψε πρεμιέρα κόντρα στην Αμάντα Ανισιμόβα.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court:

Credit One Stadium (18.00)

Φρεχ-Στίβενς

Κόλινς-Μπαδόσα

Τόμοβα-Σάκκαρη

(01.00)

Πεγκούλα-Ανισιμόβα

Κρίστιαν-Κις