Ο Κύπριος τεχνικός, Νίκος Νικολάου ανέλυσε στην ιστοσελίδα μας το σπουδαίο ντέρμπι ανόδου της β’ κατηγορίας ανάμεσα σε Ομόνοια Αραδίππου και Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στο πως βλέπει τον αγώνα, στο που θα κριθεί και μίλησε για το αγωνιστικό προφίλ των δύο ομάδων φέτος.

Αναλυτικά:

Πως βλέπεις το ντέρμπι Ομόνοια Αραδίππου-Ολυμπιακός;
«Βλέπω ότι ειδικότερα για τον Ολυμπιακό είναι ένας τελικός ανόδου, αλλά και για την Ομόνοια Αραδίππου βέβαια. Απλά θεωρώ ότι με ήττα του Ολυμπιακού θα χαθεί σχεδόν σίγουρα η άνοδος διότι θα πρέπει να προλάβει τις υπόλοιπες ομάδες με τέσσερεις και πέντε βαθμούς διαφορά. Όποια ομάδα νικήσει θα πάρει σπουδαίο προβάδισμα και με τους συνδυασμούς παιχνιδιών στις υπόλοιπες αγωνιστικές θα είναι δύσκολο για την ομάδα που θα χάσει να προλάβει».

Που θα κριθεί ο αγώνα πιστεύεις;
«Πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί στο πια ομάδα θα είναι πιο συγκεντρωμένη και δεν θα επηρεαστεί από το αποτέλεσμα που πρέπει να έρθει για να πάρει προβάδισμα για την άνοδο. Αυτή η ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη πιστεύω στο τέλος».

Γενικότερα για την εικόνα των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα:
«Σίγουρα η Ομόνοια Αραδίππου έχει καλύτερο πρόσωπο σαν ομάδα φέτος. Ο Ολυμπιακός έχει ίσως τις καλύτερες μονάδες του πρωταθλήματος αλλά πιστεύω η ομάδα ήθελε περισσότερο δέσιμο και δεν λειτουργεί τόσο ομαδικά όσο η Ομόνοια Αραδίππου. Έχασε για παράδειγμα ο Ολυμπιακός κάποιους βαθμούς σε παιχνίδια από ομάδες όπως η ΕΝΑΔ και η ΠΑΕΕΚ που σίγουρα δεν θέλω να τις μειώσω, αλλά δεν έχουν το ίδιο ρόστερ αλλά ούτε και τους ίδιους στόχους. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει κάτι αφού αν ο Ολυμπιακός νικήσει σήμερα, δίκαια θα είναι εκεί διότι όλα παίζονται στις λεπτομέρειες σε αυτό το πρωτάθλημα. Ο βαθμολογικός πίνακας αντικατοπτρίζει την αλήθεια πάντοτε και πιστεύω ότι έδωσε η κάθε ομάδα το πήρε και βαθμολογικά».

Σόλωνας Κύπρου