Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού: «Είναι πολύ δύσκολη η επόμενη μέρα. Είναι δύσκολο να αποδεχθείς τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός. Φτάνουμε στο τέλος μίας πολύ δύσκολης χρονιάς. Η χθεσινή παρουσία του κόσμου μάς γεμίζει με ευθύνες για τη νέα σεζόν για να επανέλθει στην κανονικότητα. Ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου, όχι μόνο χθες. Υπολειπόμαστε ποιότητας, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και γνωρίζουμε ότι δεν είχαμε ποιότητα. Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο. Η τύχη πάει με τους δυνατούς και την καθορίζει και η ποιότητα. Γενικά, στράβωσαν πολλά πράγματα. Πρέπει να δούμε πως θα εμβολιάσουμε τον κορμό».
Για το τι έφταιξε; «Δεν θα σας κάνω απολογισμό δημοσίως. Είναι θέματα που γνωρίζει η ομάδα και γίνονται πολύ εύκολα αντιληπτά. Ήταν ένας φυσιολογικός κύκλος που έκλεισε μετά από 10 χρόνια. Θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και σοβαρότητα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα διεκδικήσουμε τους δύο τίτλους».
Για το ότι ο Απόλλωνας να μείνει εκτός Ευρώπης για δεύτερη σερί σεζόν: «Μπορεί να μείνεις εκτός Ευρώπης και να έχεις εξαιρετική ομάδα όπως μπορεί να συμβεί φέτος με τον Άρη. Αυτό που αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα κι αυτό που απαιτεί ο κόσμος είναι να παλεύουμε μέχρι το τέλος».
Για τον Πάμπλο Ματσίν κι αν θα συνεχίσουν μαζί του χρόνου: «Έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν».
Για το σχεδιασμό της νέας σεζόν: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα τα μάθετε με το τέλος της σεζόν. Όταν κάτι δεν πάει καλά οι πρώτοι που φταίνε είναι αυτοί που ηγούνται της ομάδας»