Επιστροφή στις προβληματικές εμφανίσεις για την Βόλφσμπουργκ η οποία ηττήθηκε με 3-1 από την Γκλάντμπαχ. Μπλέκει στην μάχη της παραμονής η ομάδα του Χάζενχουτλ, αν δεν προσέξει στα επόμενα παιχνίδια.
Στο 3ο λεπτό ο Ονοράτ σούταρε λίγο έξω από την περιοχή με τον Περβάν να ελέγχει την κατάσταση για τους «λύκους». Τέσσερα λεπτά αργότερα η Βόλφσμπουργκ στην πρώτη δική της τελική ευτύχισε να προηγηθεί με τον Μπάκου να σουτάρει μέσα στην περιοχή έπειτα από πάσα του Τόμας και να πραγματοποιεί το 1-0. Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε. Στο 38ο λεπτό ο Πλεά από κοντά νικήθηκε από τον Περβάν ενώ η τελευταία στιγμή του ημιχρόνου ήταν το σουτ του Ενγκουμού, το οποίο πέρασε έξω.
Στην επανέναρξη κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ο Ιτακούρα στο 53’ σούταρε εκτός περιοχές, με τον Γεντζ να βάζει τη κόντρα και να αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα για το 1-1 της Γκλάντμπαχ. Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα, έγινε η ολική ανατροπή. Ο Ονοράτ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ενγκουμού και εκείνος πλάσαρε διαγώνια για το 2-1 της Γκλάντμπαχ. Στο 74’ ο Χακ με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Βόλφσμπουργκ. Στο 83’ εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Μέλε, πέρασε έξω ενώ είχε μείνει να παρακολουθεί ο Όμλιν. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κλέιδωσαν μετά από σέντρα του Τσαβτσάρα και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Ρόκο Ράιτζ για το 3-1.

Βόλφσμπουργκ: Περβάν, Μπάκου (73’ Τσέρνι), Μπόρνοου, Γέντζ, Μέλε, Γκέρχαρντ, Άρνολντ, Τόμας (57’ Σαρ), Σβάνμπεργκ, Βίμερ ( 57’ Μέιερ), Βιντ (73’ Μπέρενς)

Γκλάντμπαχ: Όμλιν, Λάινερ, Φρίντριχ, Βέμπερ, Ελβέντι, Νετζ (88’ Σκάλι), Ιτακούρα (70’ Ράιτζ), Βάιγκλ, Ονοράτ (88’ Τζόρνταν), Ενγκουμού (70’ Χακ), Πλεά (82’ Τσαβτσάρα)