Σε μία αναμέτρηση που είχε γκολ και συγκινήσεις η Έμπολι κέρδισε 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις την Τορίνο και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πάλευε μόνος του ο Ζαπάτα για την Τορίνο αλλά δεν ήταν αρκετό.

Στο 4ο λεπτό ο Σανάμπρια με το αριστερό μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καπρίλε. Δύο λεπτά αργότερα ο Καμπιάγκι με φοβερό δεξί σουτ εκτός περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην Έμπολι για το 1-0. Στο 20’ σουτ του Μπελανόβα, πέρασε πάνω από την εστία. Στο 34’ ο Σανάμπρια μέσα από την περιοχή σούταρε δυνατά αλλά πάνω στον τερματοφύλακα της Έμπολι, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 50’ σέντρα του Μπελανόβα από τα δεξιά, ο Ζαπάτα πήρε την κεφαλιά, χωρίς δύναμη όμως και μπλόκαρε ο Καπρίλε. Δύο λεπτά αργότερα από κόρνερ ξανά ο Ζαπάτα εκ νέου με το κεφάλι έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας της Έμπολι τον σταμάτησε δύσκολα από κοντά. Στο 60’ τελικά ο Ζαπάτα με την Τρίτη προσπάθεια του με το κεφάλι νίκησε τον Καπρίλε και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 74’ η Έμπολι στην πρώτη της φάση στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε με εξαιρετικό σουτ του Καντσελιέρι από διαγώνια θέση για το 2-1, της ομάδας του Νταβίντε Νίκολα. Στο 90+1’ ο Ντουβάν Ζαπάτα ξανά με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του Γιούριτς σε 2-2 έπειτα από σέντρα του Μπελανόβα. Τραγικό λάθος του Μπελανόβα στο 90+4’, ο Κακάτσε πάτησε περιοχή, γύρισε στο Νιάνγκ και εκείνος την έσπρωξε στα δίχτυα για το 3-2 της Έμπολι.

ΕΜΠΟΛΙ: Καπρίλε, Μπερεζίνσκι, Πετσέλα (66’ Κακάτσε), Λουπέρτο, Βαλούκιεβιτς, Μαρίν, Μπαζτόνι (65’ Μάλεχ), Ζουρκόβσκι (88’ Φατσίνι), Καμπιάγκι (70’ Καντσελέρι), Γκιασί, Τσέρι (70’ Νιάνγκ)

ΤΟΡΙΝΟ: Μίλινκοβιτς Σάβιτς, Ταμέζ, Μπουοντζιόρνο, Ροντρίγκες (83’ Οκερέκε), Μπελανόβα, Ρίτσι (82’ Λοβάτο), Λινέτι (88’ Μασίνα), Βοϊβόντα (76’ Λατσάρο), Βλάσιτς, Σαπάτα, Σανάμπρια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ