Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Serie A, με τη Λάτσιο να δοκιμάζεται στην έδρα της Τζένοα και τη Γιουβέντους να αγωνίζεται στην έδρα της Κάλιαρι.

Πιο κομβικό το παιχνίδι για τη Λάτσιο που ψάχνει δίοδο προς την Ευρώπη, τη στιγμή που η Γιουβέντους δύσκολα μπορεί να βελτιώσει την τρίτη θέση που κατέχει. Η Λάτσιο βρίσκεται στην έβδομη θέση και απέχει ένα δίποντο από την εξάδα της Ευρώπης. Τρέχει να προλάβει για να σώσει ό,τι σώζεται από τη σεζόν που ουδεμία σχέση με την περσινή εκπληκτική πορεία που την έφερε στη δεύτερη θέση και στο Champions League. Ίσως η παρουσία στο Champions League να επηρέασε τους «λατσιάλι» φέτος, η ουσία είναι πως στο φινάλε του πρωταθλήματος κυνηγούν μία θέση στην Ευρώπη. Και το ματς με την Τζένοα μοιάζει ιδανικό, από την άποψη ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο.

Η νίκη της Τζένοα έχει απόδοση 3.20, η ισοπαλία είναι στο 3.25 και η νίκη της Λάτσιο δίνει 2.63 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, η Τζένοα προέρχεται από ισοπαλία με τη Φιορεντίνα. Έχει επτά GG στα εννέα τελευταία παιχνίδια και τρία under 2.5 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Η Λάτσιο προέρχεται από νίκη επί της Σαλερνιτάνα, η τρίτη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Έχει τρία GG και over 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία ματς, μάλιστα τα δύο ήταν over 4.5 γκολ! Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 2.47 και το over 3.5 γκολ είναι στο 4.50, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.55. Στο 1.98 το GG, στο 1.78 το NG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!