Ανακοίνωση από την Ανόρθωση η οποία ενημερώνει για το ότι συνεχίζεται το πρόγραμμα «Άτλας», το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει την ανταπόκριση που περίμεναν σύμφωνα με τους αριθμούς που έθεσαν ως στόχο στην ομάδα. Καλούν τον κόσμο να ανταποκριθεί άμεσα για να ξεπεράσει η ομάδα τυχόν προβλήματα που επηρεάζουν την «Κυρία».

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ενημερώνει πως το πρόγραμμα «Άτλας» θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με τον κόσμο να μπορεί μέσω του www.anotickets.com να εγγραφεί.

Η μέχρι στιγμής συμμετοχή στο πρόγραμμα βρίσκεται μακριά από τους στόχους που τέθηκαν, με τον αριθμό των 400 συμμετοχών πόρρω να απέχει από τις 4,500 χιλιάδες και πλέον κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Δυστυχώς κάτω του αναμενομένου είναι και ο αριθμός ανανέωσης των θεωρείων της Ανατολικής και Δυτικής κερκίδας.

Η συνεισφορά των €100 από τον κάθε κάτοχο διαρκείας καθώς επίσης και η άμεση ανανέωση των θεωρείων μέσα στις επόμενες λίγες μέρες μπορεί να δώσει σημαντικές ανάσες στις συσσωρευμένες οικονομικές ανάγκες. Αν ο αριθμός αυτών που δεν ανανέωσαν, ήταν ο αριθμός αυτών που έχουν ανανεώσει, σήμερα η Ανόρθωση θα είχε αποφύγει σημαντικό αριθμό σκοπέλων που την  ταλαιπωρούν και χρήζουν άμεσης διευθέτησης.

Οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες και όλοι μαζί μπορούμε, όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε την Ανόρθωση Αμμοχώστου πάνω απ’ όλους μας και να την απομακρύνουμε από δυσάρεστές συνέπειες που επηρεάζουν το παρόν αλλά και το μέλλον της».