Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε χθες μια επική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, με τη σκυτάλη να περνά σήμερα στην ομάδα Κ19, που βρίσκεται ήδη στο final-4 του Youth League. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται σήμερα (15:00, Cosmote Sport 6) στο «Colovray Sports Centre» της Νιόν με τη Ναντ, έχοντας την ευκαιρία να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έχει ήδη καταφέρει μεγάλα πράγματα, καθώς είναι ο μόνος ελληνικός σύλλογος που έχει καταφέρει να φτάσει τόσο ψηλά, σε επίπεδο τμημάτων υποδομής. Αλλά έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοιτά κάθε αντίπαλο στα μάτια και ήδη έχει αποκλείσει τις Λέτσε, Καμπάλα, Ίντερ, Λανς και Μπάγερν Μονάχου.

Η Ναντ είναι μια εξαιρετική ομάδα, με κορυφαίες ακαδημίες, αλλά κι αυτή για πρώτη φορά φτάνει στο final-4 του Youth League.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμμετέχουν οι: Άντζελο Σίνα, Αλέξανδρος Έξαρχος, Γιώργος Κουράκλης, Κωνσταντίνος Τανούλης, Νίκος Χρήστου, Αντώνης Δάμα, Κωνσταντίνος Κωστούλας, Βασίλης Πρεκατές, Ηλίας Παναγάκος, Γιάννης Ρολάκης, Θωμάς Αρσενίδης, Θεοφάνης Μπάκουλας, Θανάσης Κουτσογούλας, Χρήστος Μουζακίτης, Νεκτάριος Αλαφάκης, Νίκος Λώλης, Αργύρης Λιατσικούρας, Πασχάλης Τουφάκης, Χαράλαμπος Κωστούλας, Αντώνης Παπακανέλλος, Σταύρος Πνευμονίδης, Χρήστος Γατόπουλος, Αλέξανδρος Σούφκα. Στην αποστολή θα ενσωματωθεί και ο Ισίδωρος Κουτσίδης, ο οποίος ήταν στην Κωνσταντινούπολη με την πρώτη ομάδα, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Στο παιχνίδι με τη Ναντ, ο Συλαΐδόπουλος δεν θα κάθεται στον πάγκο λόγω τιμωρίας, ενώ θα βρίσκεται κανονικά στη θέση του, εφόσον ο Ολυμπιακός Κ19 προκριθεί στον τελικό της Δευτέρας.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

15:00 Ολυμπιακός-Ναντ
19:00 Πόρτο-Μίλαν

Τελικός – Δευτέρα 22/4
19:00 Ολυμπιακός ή Ναντ – Πόρτο ή Μίλαν