Στις 11 Απριλίου, σημειώναμε σε ρεπορτάζ μας πως η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για οικονομική βοήθεια μέσω των πλάνων που καταρτίστηκαν προς αυτόν τον σκοπό ήταν ακόμη αρκετά μακριά από το να επιτρέπει αισιοδοξία ότι μέσω της συνεισφοράς του θα συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται.
Πέντε μέρες αργότερα, με ανακοίνωσή της η Ανόρθωση γνωστοποίησε πως μόλις 400 από τους 4500 κατόχους διαρκείας έχουν ανταποκριθεί, ενώ χαμηλός είναι και ο αριθμός ανανέωσης των θεωρείων της Ανατολικής και Δυτικής κερκίδας.
Είναι λοιπόν εμφανές πως ο κόσμος δείχνει μουδιασμένος, ακόμη και δύσπιστος. Από τη μία πλευρά μία μερίδα κόσμου δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στο να ανανεώσει τα διαρκείας του από τώρα πληρώνοντας ένα μεγαλύτερο ποσό, από την άλλη υπάρχουν οι απογοητευμένοι και οι προβληματισμένοι.
Βάσει των υφιστάμενων δεδομένων, μοιάζει αδύνατον να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να λυθούν τα χέρια της διοίκησης Σάντη, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον πιθανά ενόψει της γενικής συνέλευσης της 24ης Απριλίου, ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου για να αξιολογηθεί η όλη κατάσταση.
Είναι αλήθεια πάντως ότι υπάρχει κινητοποίηση από εξωδιοικητικούς παράγοντες, ωστόσο ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα προκύψει συνδυασμός από την πλευρά τους, ώστε να αναλάβει τις τύχες του σωματείου.
Συγκεκριμένη ομάδα ατόμων έχει έρθει σε επαφή με τον Χρήστο Πουλλαΐδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να βγει ξανά μπροστά σε οποιανδήποτε διοικητική θέση, ωστόσο θα παίξει μεγάλο και σημαντικό ρόλο στο αν θα βοηθήσει οικονομικά (και σε ποιο βαθμό), εάν θα προκύψει νέος συνδυασμός και ποια άτομα θα τον απαρτίζουν.
Οι επόμενες μέρες μέχρι το τέλος της τρέχουσας βδομάδας είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το αύριο του συλλόγου.

Ανδρέας Βεντούρης