Ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης, εκπρόσωπος τύπου του Άρη, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
: «Το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί. Ήταν ένα ματς που μπορούσαμε να νικήσουμε, όπως και η ΑΕΚ. Βρήκαμε τις ευκαιρίες, δείξαμε χαρακτήρα όμως στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Στις καθυστερήσεις πέτυχε το γκολ η ΑΕΚ, συγχαρητήρια για τη νίκη της και εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Ομόνοια στο κύπελλο».
Για την ευκαιρία του Κοκόριν: «Και οι πιο μεγάλοι παίκτες χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. Στη φάση εκείνη, ο Κοκόριν, όταν ντρίμπλαρε τον Πίριτς είχε μία επαφή και θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι. Θα μπορούσε να εξεταστεί από το VAR για πέναλτι, όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Συνέχισε την προσπάθεια του ο Κοκόριν δοκίμασε το σουτ βρήκε το δοκάρι. Δεν είναι ο περσινός Κοκόριν αυτό είναι σίγουρο, δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα φέτος, ωστόσο αυτό δεν έχει να κάνει με την ευκαιρία του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».
Για τη φτωχή συγκομιδή βαθμών στα πλέι οφ: «Σ’ αυτή τη φάση χάνεις βαθμούς από ομάδες που είναι κοντά σε εσένα. Είναι διπλή ζημιά γιατί διπλασιάζεται η διαφορά και αυτό μας στοίχησε. Κάναμε μερικά καλά αλλά και μέτρια παιχνίδια και στους επόμενους τρεις αγώνες θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να αγωνιστούμε για 3η φορά στην Ευρώπη. Η εμφάνιση της ομάδας μάς θύμισε τον παλιό καλό Άρη κι εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Το θέμα του σκοραρίσματος δεν αφορά ατομικά αλλά ομαδικά».
Για τη ρεβάνς με την Ομόνοια: «Το 3-0 είναι ένα τεράστιο σκορ όταν το δέχεσαι στην έδρα σου αλλά θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας, το αντιλαμβανόμαστε, αλλά είδαμε μεγάλες ανατροπές στο ποδόσφαιρο».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Στρούσκι είναι τραυματίας και ο Καζού είναι τιμωρημένος. Μπένγκτσον και Γιαγκό συμπλήρωσαν κάρτες. Ο Μπένγκτσον θα αγωνιστεί με ΑΠΟΕΛ και θα χάσει την Πάφος FC και ο Γιαγκό θα απουσιάζει με το ΑΠΟΕΛ για να παίξει με την Πάφος FC».