Μετά τους Γερμανούς, τους Πορτογάλους και τους Ιταλούς, σειρά έχουν πάρει οι Άγγλοι για τον αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού.

Δημοσίευμα του Football Insider εκθειάζει τα τρομερά φετινά επιτεύγματα του Ιωαννίδη, ο οποίος μετράει 21 γκολ και 8 ασίστ σε συνολικά 40 συμμετοχές.

Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον και της Γουέστ Χαμ για τον διεθνή επιθετικό και τώρα στο Νησί το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, σημειώνοντας πως οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτησή του.

Όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές βέβαια, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον Ιωαννίδη κι αν αποφασίσει να το πράξει, θα πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι σκάουτς της Γουέστ Χαμ έχουν τσεκάρει αρκετές φορές τον άσος του Τριφυλλιού τη φετινή σεζόν κι έχουν εντυπωσιαστεί απ’ όσα είδαν.

«Πιστεύεται ότι η Γουέστ Χαμ θέλει να κάνει μία συμφωνία γι’ αυτόν περίπου στα 17 εκατ. λίρες (19,9 εκατ. ευρώ)», υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Το συγκεκριμένο ποσό βέβαια απέχει από τα “θέλω” του Παναθηναϊκού, που έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για τον πρώτο σκόρερ του.